Cevapları alalım ?? View Post
Cevapları alalım ?? View Post
Cihazım servis tamirinden sonra wifi sorunu vermeye başladı evdeki digere cihazlarda hiç sorun benim cihazımda wifi çekmiyor ünlem işareti gösteriyor... View Post
Telefonun cebimdeyken kendi kendine şifre giriyor bu gün 3 kere oldu cebimbeyken kaç kere hatalı şifre giyse cihazımı elime aldımda 1 saat yazıyor du... View Post
Merhaba, A73 Eylül ayında gelen Güncelleme kaynaklı hata var ekrana dokununca hafiften belli olan çizgiler oluyor dikkatli bakılınca beyaz ekranda... View Post
A54 telefonum açık olduğu halde beni arayanlar, aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor bildirimi alıyorlar. Açık olan telefon nasıl ulaşılmaz olur.... View Post
Bu menüde kalıyor View Post
Merhaba 1 ay oldu Samsung Galaxy A24 telefonu alalı fakat her akşam aynı ses dıt dıt saat 20.55 ile 21.06arası bu dıt ses veriyor bakıyorum bir türlü... View Post
instagram bugünden beri beni uygulamadan atıyor, sildim tekrar yükledim düzelmedi telefonu yeniden başlattım düzelmedi , hata raporu cıkıyor... View Post
Galaxy A34 cihazımının ekranı kırılması üzerine yapılan ekran değişimi sonrası cihazımın suya ve toza karşı dayanıklılığı gitmiş midir Cihazda sıvı ve... View Post
Cihazım a 54 tahmini ne zaman android 14 alır 2023 te alır mı yoksa 2024 e sarkar mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
389 | |
179 | |
164 | |
153 | |
148 |