Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Ben kapatıyorum ama sürekli açılıyor operatör ayarlarindan da kapattım fakat burda sürekli açılıyor ve sarj yiyor. Ne yapmaliyim? View Post
Merhaba telefonumda pil sağlığına bakmaya çalıştığımda yazmıyor ama A35 kullanan bir arkadaşımda pil sağlığı görünüyor bunun bir ayarı mı var yoksa... View Post
Sizce İyimi Pil Koruması Maksimumda View Post
Ne güncelleme imiş arkadaş, hâlâ gelmedi. 1 ayı geçtik bile, hatta belki bu ay da gelmeyecek; şaşırmam da yani gelmezse. View Post
Pil sağlığım orta gözüküyor bu değerler A13 için iyimi? View Post
Samsung Hindistan'da uzun süredir Galaxy M, F ve A serisi telefonlarını AppCloud adl pek bilinmeyen bir uygulamayla sunuyor. Ismi bulut depolamayı... View Post
Sanki bu aralar telefonumda performans düşüşü hissediyor gibiyim hantallık var sanki telefonda agırlıgı belli olmasada hissettiriyor View Post
Daha önce kullanan var mı ? Fiyatı 500civarı riskede girmek istemiyorum Vazgeçtim parmak izinde sıkıntı varmış hem 5 katı fiyat verip hemde sıkıntı... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 459 | |
| 435 | |
| 406 | |
| 399 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 9 | |
| 6 | |
| 6 |