Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Ey Türk Gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin... View Post
Soru başlıkta View Post
Android 16 one ul 8 samsung galaxy a16 ya View Post
https://www.amazon.com.tr/Engo-Samsung-Galaxy-Uyumlu-Koruyucu/dp/B0CZ7FBD2T/ref=mp_s_a_1_2_sspa?adgrpid=158289370543&dib=eyJ2IjoiMSJ9.... View Post
Samsung a36 tekefonumu yaklaşık 1 hafta önce aldım, telefonda yapay zeka özellikleri var. Ancak obje silgisi düzgün çalışmıyor silme performansı düşük... View Post
A36 5G en az 3 sene kasma donma sorunu olmadan idare eder mi? ya da A36 kullananlara soruyorum kasma donma sorunu var mı memnun musunuz şarjdan vs.? View Post
bunu açmalımıyım kapatmalımı 128gb depolama ve 6gb ram var View Post
İnfinix cihaza samsung cihazdan internet bağlayamıyorum bu yeni oldu nedenini bilen var mı View Post
| User | Count |
|---|---|
| 23 | |
| 8 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 6 |