A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
3 gündür Telefonumda ekran donması sorunuyla karşı karşıyayım ancak resetleyerek 10 20 dk kullanıp sonra tekrar donuyor. Fabrika ayarlarına bile... View Post
Sonunda a35i aldım ve bir. Sorum olucak kutunun icindeki kabloda iki tarafıda aynı(telefonun sarja girdigi kısımdan 2 tane var) Adam adaptoru icin... View Post
Selamlar, oneui 6.0 kullanıyorum bu güncelleme çıktığından beridir 1 çok yerde yorumlar okudum iyi ve kötü olarak özellikle pil ve ısınma konusunda... View Post
Arkadaşlar merhaba benim dedemin A34ü var telefonu cepteyken telefon klavyesi açılıp rastgele tuşlara basıyor ss alıyor sonra telefon 1 saat veya 30... View Post
https://shiftdelete.net/buyuk-dava-guncelleme-almayan-telefon-donemi-son-mu-buluyor Büyük dava: Güncelleme almayan telefon dönemi son mu... View Post
Bu avg uygulamasından ve hasabımdan nasıl kurtulabilirim? View Post
Sarj soketi girişinden dolayı telefon 2 gündür uyarı veriyor nem veya madde den dolayı kontrol edin ama soket yeri ter temiz neden olur? View Post
Her Anlamıyla Tasarımıyla Duruşuyla Harikalığıyla Muazzam 🤘😂 View Post
Arkadaşlar Mono Mu Daha İyi yoksa Stereo mu? View Post
A34 için zoom lensi alabileceğim bir site veya mağaza varmı acaba? View Post
User | Likes Count |
---|---|
971 | |
707 | |
638 | |
604 | |
395 |
User | Count |
---|---|