A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Pinterest'e girmeye çalıştığımda, beni ilk başta hesaba oturum açma yeri karşılıyor ve direkt olarak beni uygulamadan atarak "Kimlik Bilgisi... View Post
Ben sıkıldım artık gidiyorum memberstan kendinize iyi bakın arkadaşlar View Post
5 tane duvar kağıdı var ve tanesi 42 lira. Kaçırmayın...Galaxy Store > Menü > Etkinlikler View Post
A54 5G....😏 View Post
Arkadaşlar yağmurda telefon (a34) ve saat çok ıslandı. Kurumasını bekliyim mi yoksa musluk suyuyla yıkıyım mı? Yağmur suyu zarar verir mi? View Post
Merhaba dostlar son zamanlar Google asistan ekran da ara ve çeviri özelliği ne basıyorum olmuyor neden böyle View Post
Bu ne anlama geliyor ? Şu anda bana bir sıkıntı çıkarmıyor da açılıktan dolayı tırsıyorum ufaktan. ışığı fulleyip dikkatlice bakarsanız şu... View Post
Arkdaslar öncelikle herkesin merakla beklediği One UI 7. Sürümü bizim androidler alacak mı ? Bunu çok merak ettim benim tel yeni olduğu için ilk kez... View Post
A24 one uı 7 alcakmı View Post
Günaydın herkese. bugünkü uyku puanım 93 vermiş gayet iyi uyumuşum arkadaşlar sizlerde durum nasıl siz saatinizi gece takıyor musunuz uyku ve kalp... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1018 | |
869 | |
717 | |
641 | |
461 |