A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşlar 10 haziran 2023 yılından beri Samsung a53 kullanıyorum A55 veya S24 Almayı düşündüm Vazgeçtim S24 4000 mh A55 İSE A53 İLE AYNI ÖZELLİĞE... View Post
Başlıktada Yazdığım Gibi Ben Bu Siteye Üye Oldum Kulaklık Göndericektim Ama Garantisi Az Kaldığı İçin Garantiye Gönderemedim Daha Sonra Tam Tamına 23... View Post
6.1 sürümünden sonra bu ayar kaybolmuştu fakat lockstar modülü ile ayarlanabiliyormuş.ben lockstar i acinca sadece kilit ekranı ayarlama var.aod yok... View Post
A34 var arkadaslar sizler hangi surumu kullaniyorsunuz apk yukleyen varmi tavsiyeniz nedir? View Post
A54 yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum memnunum 1,5 yıl olmak üzere ama benim 2 yıl daha kullanmam gerek çünkü telefonlar çok yeni eski de sayılmaz bir... View Post
Galerideki fotoğraflarımı sildiğim de sd kart daki fotoğraflarımı neden siliniyor ve hiç bir şeyi sd karta atamıyorum taşınmıyor View Post
Güncelleme geldi çok geç geldi fakat tekrardan Temmuz adı altında bir güncelleme geldi, Ağustos gelmedi. Bir gariplik mi sizce? View Post
Arkadaşlar a 53 %100 şarj olunca 95 düşünce tekrar şarj etme özelliği bugtan çalışmıyordu düzeldi mi? View Post
Yarın için alarm kuracağım ama telefonu şarja takacam hali hazırda ısınan bir cihaz cihaz yeni ama şarja taksam gece takılı kalsa alarmda arka planda... View Post
finelock android 12de yok mu View Post
User | Likes Count |
---|---|
931 | |
763 | |
642 | |
437 | |
430 |
User | Count |
---|---|
52 | |
36 | |