Yazı: Onur Balbaşı Samsung'un orta seviyedeki bir sonraki güçlü oyuncusu Galaxy A35, harika kamerasıyla dikkatleri üzerine... View Post
Yazı: Onur Balbaşı Samsung'un orta seviyedeki bir sonraki güçlü oyuncusu Galaxy A35, harika kamerasıyla dikkatleri üzerine... View Post
Yeni farkettim,telefon bir aylık,64 mp fotoğraf ve 4k videoları instagrama yüklerken telefon zorlanıyor,özellikle instagram a 64 mp lik 4 fotoğraftan... View Post
İkonları nasıl büyütebilirim? View Post
Elimde a 34 var temiz hiç çizik yok satıp ne alabilirim kamerası güzel View Post
A71 serisi yeni güncelleme alacak mı yakın zamanda? View Post
1 ay oldu olmadı A34 aldım 2 günden fazla kullanamadım oyunlarda aşırı ısınma kasma donma yaşıyorum oyun oynamaktan korkar oldum video bile izlesem... View Post
Bir günde en fazla kaç saat telefona baktınız? View Post
Kasıyor donuyor bir uygulama indirince kasınyor ve google den apk bir uygulama yüklerkende kasma oluyor artık pıktım en kısa zaman da yeni bir telefon... View Post
Android 14 güncelleme ocak ayında Samsung A04 A serisi tüm model cihaz son güncelleme ile son bulacaktır bilginize teşekkür eder iyi eğlenceler View Post
Şarj olurken aşırı ısınıyor ağır oyunlar oynarken bile okadar isınmıyor neden acaba View Post
User | Likes Count |
---|---|
395 | |
182 | |
164 | |
152 | |
151 |
User | Count |
---|---|
50 | |
47 | |
46 | |