Şuanki ana ekran düzenim böyle. Şuanki ana ekran düzenim. Ve ben buraya Duolingo adlı uygulamanın widget'ını eklemek istiyorum. Duolingo... View Post
Şuanki ana ekran düzenim böyle. Şuanki ana ekran düzenim. Ve ben buraya Duolingo adlı uygulamanın widget'ını eklemek istiyorum. Duolingo... View Post
Arkadaşlar kesin doğru Android 14 alacak hangi modeller var. Bazı sitelerde alacak yazıyor bazıların da almayacak yazıyor belli modellere View Post
One ui 5.1 den sonra telefonu / tableti kasan varmı? View Post
Samsung telefonla uyumlu f/p ürünü, sağlık durumunu takip edebilen, şarjı iyi giden marka model öneriniz varmı? Saygılarımla. View Post
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumda sürekli konu açtım a53 ile ilgili kimse tam yorum yapmadı cihazımı normal şekilde... View Post
A33 View Post
A73 kullanıyorum telefonda görüşme sırasında çağrı kaydetme özelliği varmı veya çağrı kaydetme özelliği olan uygulama nedir teşekkürler View Post
Gün içinde telefonda (A32) Google Play üzerinden uygulama yüklerken telefon aniden yeniden başlatıldı. Doğru model şifreyi girmeme rağmen geçersiz... View Post
Samsung Galaxy A53 5G yi kullanıyorum. Kamera, pil ve işlemci harika ötesi. View Post
User | Likes Count |
---|---|
754 | |
580 | |
380 | |
292 | |
265 |
User | Count |
---|---|
108 | |
51 | |
34 | |