Herkese merhabalar. Fotoğraftaki açık olan 2 tane ayarı nasıl kapatabilirim ? Yardımlarınızı bekliyor olacağım. View Post
Herkese merhabalar. Fotoğraftaki açık olan 2 tane ayarı nasıl kapatabilirim ? Yardımlarınızı bekliyor olacağım. View Post
Gece 1'de sorun belirtmiştim.Tekrar belirteyim Buds Fe'nin pubgde ses performansı iyi ben beğendim.Eğer ki modemde hem 2.4GHZ ve 5.GHZ varsa... View Post
Samsung'un bazı Galaxy AI yapay zekâ özelliklerini ücretli yapması bekleniyordu. Hâlihazırda sunulan temel özelliklerin ücretli olup olmayacağı... View Post
A35 ve a24 le yola devam View Post
Bu sıralar telefonumda bir şey var hiç gücelleme yapmadım telefın kilidini açtığımda imleç çıkıyo ekranda dolaşırken ve uygulamalara girerken gereksiz... View Post
Telefonumun ilk kez şarjı bittiğinden dolayı kapandı şarja takayım dedim ve telefonu açtığımda prizden hava boşalma sesi gibi bir şey geldi şuan gitti... View Post
DxOMark’ın Ocak 2026 verileri baz alındığında Samsung’un kamera konusunda zirvedeki modeli Galaxy S25 Ultra oldu. 151 puanla listenin liderliğini... View Post
Tasarımı çok güzel görüntüsü çok hoş gün batımı🌅 View Post
Kaydırma hareketleri stabil hissettirmiyor tuşlar dezavantajları olsada daha stabil hissettiriyor ve ekranda teklemeye sebep olmuyor bunu yaşayan tek... View Post
telefonu az kullanma kararı aldım pasif halde iken pil nasıl sizce AOD açık / 120 hz View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1013 | |
| 802 | |
| 565 | |
| 547 | |
| 522 |
| User | Count |
|---|---|
| 55 | |
| 47 | |
| 34 | |