?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Samsung a 34 android 15 güncellemesinden sonra çektiğim fotoğrafı whatsap dan yollarken yeşil çizgiler çıkıyor.telefonda kasma oluyor.bazen ekrana... View Post
Arkadaşlar A54 5G pil koruması temel ayarında dursa sorun olur mu? Çünkü şarj ı 95 de tekrar başlatıyor vb. Teşekkürler View Post
Arkadaşlar ben daha yeniyim de biraz destek olur musunuz. Paylaşımlarımı falan beğenseniz yada beni takip etseniz😊 View Post
Cihazım a33 geçen hafta one ui 7 geldi güncelledim ilk başta sıkıntı yoktu ama YouTube ve İnstagram da videolar kasıyor ve Cihaz aşırı ısınıyordu... View Post
a34 telefonda 7.0 dan önce kilit ekranında saat yerine basınca kulaklıkla ilgili özellikleri açabiliyordum ortam sesi, aktif gürültü önleyici vs. bu... View Post
A32 batarya değişim fiyatı nedir View Post
Samsung not defteri uygulaması telefonumdan yok oldu bulamıyorum ne yapabilirim? View Post
Galaxy buds 3pro kullanan arkadaslar .Deneyiminiz nasıl kulaklıkla bende alacagım da View Post
Google play hizmetleri yamasi 1 Nisan'da kaldi sizde oylemi View Post
Birde bende denemek istedim ama hangisi doğru anlamadım? mSavedBatteryBsoh pil sağlığı %98 diyor mSavedBatteryAsoc pil sağlığı %100 diyor A54 9 temmuz... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2476 | |
1031 | |
1027 | |
667 | |
666 |
User | Count |
---|---|
92 | |
67 | |
47 | |