Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
Nowbar ı şeffaf ayarlanabilir mi View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
A34 cihazimi bugun sabah sarj 1 ken sarja taktım sonra 100 oldugunda cikardim ve hiç almadim elime sonra telefona baktigimda kapaliydi actim ve sarji... View Post
Merhabalar arkadaşlar geçen gün gps güncellemesi yaptım telefon açıldıktan sonra sosyal medyada bir şeyler yüklediğimde yüklediğim uygulamanın örnek... View Post
A34 son güncelleme den sonra şarj %30 daha çabuk bitmeye başladı. Ayrıca daha fazla ısınıyor . Ne tür bir sorun . Nasil düzelecek anlamadım View Post
Acımasızca kullanıyorum hala 100 ilginç ne zaman 99 ' a falan iner acaba 🤔 View Post
İkisini test ettim a35inki daha iyi ses veriyordu ve dahaok ses veriyordu dolby atmos ikisindede açık View Post
Theme parka gelen effeects bana gelmedi gelen varmı ?? View Post
hala düzelmedi herkeste böyle mi View Post
User | Likes Count |
---|---|
372 | |
298 | |
213 | |
210 | |
210 |