Telefonu ilk aldığım zamanlar şarj süresi 1 günden fazla gösteriyordu şimdi 19 saate kadar düşüyor ve şarjı yavaş doluyor hızlı şarj kapalı ama şarj... Gönderiyi Göster
Telefonu ilk aldığım zamanlar şarj süresi 1 günden fazla gösteriyordu şimdi 19 saate kadar düşüyor ve şarjı yavaş doluyor hızlı şarj kapalı ama şarj... Gönderiyi Göster
23. testler A217FXXU8DVEA kodlarıyla başlamıştır. Gönderiyi Göster
Bu kablo orjinal ben 1 tane daha alacam kablo orjinal oldugu nasil anlaşılır bunun usb logosu siyah ici böyle oldumu orjinal mi... Gönderiyi Göster
Android 12'yi yükledik ten sonra çalışmıyor artık. Gönderiyi Göster
Arkadaşlar dün telefonu güncelledim ve pil korumasını aktif hale getirdim. Az önce farkettim telefon alırı yavaş şarj oluyor. 3 15.00 da taktım... Gönderiyi Göster
Sevgili Forum Takipçileri Kıymetli Arkadaşlar Konu Başlığında'da Belirttiğim Üzere Cihazıma Bugün Güncelleme Gelir Sanıyordum Ama Samsung Türkiye... Gönderiyi Göster
Arkadaslar hangisini kullanmam daha iyi olur Gönderiyi Göster
Yeni test yazılımı A217FXXU8DVEA/A217FOXM8DVEA/A217FXXU8DVE5 (Mayıs ayı-8.test) Gönderiyi Göster
Samsung şimdi Galaxy A42 5G'yi Mayıs 2022 güvenlik yamasını içeren yeni bir ürün yazılımı güncellemesi ile güncelliyor . A426BXXU3DVE2 donanım... Gönderiyi Göster
Güncellemeden sonra telefon 4 gb da ayarlamış ben 8 yaptım doğru mu yaptım yanlış? Arttırmak kasmalara sebep olur mu? En ideal kaç olmalı? Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
20 | |
15 | |
15 | |
14 | |
14 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
292 | |
292 | |
239 | |