Ben a24 kullanıyorum yakın zamanda 2 kere garantiye göndermiştim sistem sıkıntı nedeniyle işte sonra ben telefonu ekranı kırdım yanlışlıkla. aldığım... View Post
Ben a24 kullanıyorum yakın zamanda 2 kere garantiye göndermiştim sistem sıkıntı nedeniyle işte sonra ben telefonu ekranı kırdım yanlışlıkla. aldığım... View Post
Telefona ısınma uyarısı geliyor kendi kendını kapatıyor bide arada bir hoparlorden ses gelmiyor sadece telefonun arka üst sağ kısmına bastırınca falan... View Post
A13 telefonum efootbal 24 desteklemiyor cok sacma 2023 yapim bir telefon en basit uygulamayi nasil destkelemiyor anlamiyorum buna bir cozum bulun View Post
8/256 Versiyon A34 5G Modelini Alalı Hemen Hemen 1 Ay Olacak. İlk 1 Hafta Mükemmel Çalışıyordu. Kasma Donma Ve Isınma Gibi Sorunlar Yoktu. Daha Sonra... View Post
Samsung a54 cihazımla ttec airbeat icon kulaklık ve redmi watch 2 lite akıllı saat kullanmaktayım. Pil widgetında ttec kulaklığın şarj durumu diğer... View Post
A32 View Post
Telefonumdaki bazı uygulamaları açmak istediğimde açamıyorum o açılmayan uygulamaların simgesinin rengi siyah beyaz ve örneğin şu uyarıyı veriyor... View Post
Yani 1Gb üstü Bir Güncelleme gelir mi ondan bahsediyorum yoksa min 200mb güncelleme mı gelir sadece View Post
Arkadaşlar neden izin verilmiyor cclaner uygulamasına nasıl düzelticem?? View Post
User | Likes Count |
---|---|
313 | |
174 | |
166 | |
164 | |
164 |
User | Count |
---|---|
53 | |
47 | |
43 | |