cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

arkadaşlar güvenli klasör şifremi unuttum samsung hesabım baglı degil smart tutor veya canlı destek yardımcı oluyor mu bu konuda mesai saatleri... View Post

A34 e yeni sürüm ne zaman geliyor ?Edit: baktım ve 11 aralık ile 11 ocak aralığında geleceği yazıyor. Gelmeyen telefonlar içinde bu tarih aralağında... View Post

Birkaç gün önce tarlada orjinal samsung 25 watt (TA800N) modeli adaptörümü kaybettim, ve bugün türkcell mağazasından yenisini aldım ancak sadece siyah... View Post

Pil durumu kısmında yavaş şarj yazıyor. Nedeni nedir? Hızlı şarj özelliği açık.    Bu arada sizin yaşam kısmınızda ne yazıyor? View Post

Android 14 ile kilit ekranı saatleri için tonca yeni görünüm ve seçenekler gelmiş olmalıydı. Ama bende sadece saat fontu için seçenekler çoğaldı o... View Post

Merhaba, 2.4 ghz wifi ağlarında oldukça berbat bir performans göstermeye başladı. Sürekli telefon aç kapa yapmak bir yere kadar. Güncelleme falan mı... View Post

Telefonumda ekran yanığı var telefonu sıfırlasam ekran yanığı gidermi yada bunun bi yolu varmı  View Post

Merhaba whatsapta goruntulu konusmada ses kesiliyor surekli aldigimdan beridir var bu sorun sizdede varmi? View Post

120 hz açık ve Bluetooth arada açıktı ve WiFi ile mobil veri karışık        View Post