MODERATÖRLER YADA BİRİ Bİ ŞEKİLDE BİR AÇIKLAMA YAPABİLİR Mİ ARTIK YENİ ÇIKAN BİR MODELE NEDEN BU AYRIMCILIK A54 GÜNCELLEMEYİ BİR HAFTA ÖNCE ALMIŞKEN... View Post
MODERATÖRLER YADA BİRİ Bİ ŞEKİLDE BİR AÇIKLAMA YAPABİLİR Mİ ARTIK YENİ ÇIKAN BİR MODELE NEDEN BU AYRIMCILIK A54 GÜNCELLEMEYİ BİR HAFTA ÖNCE ALMIŞKEN... View Post
Telefonu fabrika ayarlarina dondurecegim android 14gecisinden sonra sifirlamanin etkisi olurmu 2.sorum fotograf yedekler alindi fakat cihazdaki... View Post
Merhaba Odin programı ile One UI6 ya geçiş yapmak istiyorum manuel 1 sene daha garantim var cihaz garanti dışı kalır mı bir de ilerdeki güncellemeler... View Post
Bir arkadaş dün demişti yarın dağıtıma çıkar diye varmış bir bildiği😀 View Post
Az sonra staja gidicem şarj dolmuyor yardım edin View Post
Birçok ortadoğu ülkesi aldı beklemedeyiz bakalım muhtemelen 1 Aralıkta gelir gelmezse de ertesi güne gelir diye düşünüyorum (umut... View Post
Donma, kasma, pil tüketimi gibi sorunları varmı bazı kaynaklarda sıkıntılı kurmayın gibi şeyler söylüyorlar View Post
Sadece 5 dakika oyuna girip çıktım böyle gösteriyor nasıl çözerim bunu (Bu widget için geçerli uygulamasında normal gösteriyor) View Post
İnternette bazı yorumlar gördüm fiyatına göre epey iyi işte işlemcisi A54e gore daha iyi oyunlarda isinma yapmiyor ayrieten bir kisim sikayetler de... View Post
User | Likes Count |
---|---|
323 | |
279 | |
170 | |
168 | |
164 |
User | Count |
---|---|
47 | |
45 | |
31 | |