Cihazımın 5. ayındayım. Hoparlör'ün sesi normal geliyor bi zaman sonra ses aşırı azalıyor. Kısacası hoparlör'ün en dendiğini koymuşlar, lütfen... Gönderiyi Göster
Cihazımın 5. ayındayım. Hoparlör'ün sesi normal geliyor bi zaman sonra ses aşırı azalıyor. Kısacası hoparlör'ün en dendiğini koymuşlar, lütfen... Gönderiyi Göster
Samsung Galaxy a71 hoparlör sorunu var. Ses bi azalıp bi çoğalıyor ve ses dalgalanıyor, Sorun yazılım sorunu mu donanım sorunu mu bilmiyorum. En son... Gönderiyi Göster
Telefonu alalı 2 ay oluyor, hafızası bomboş. Son güncellemeden sonra kamerada video çekerken kasma sorunu yaşıyorum. Ne yapmam lazım? Gönderiyi Göster
Merhaba daha 1 aylık samsung A33 telefonumun mikrofonu durduk yere cizirdiyor kimseyle gorusemiyorum bana nasıl yardımcı olursunuz Gönderiyi Göster
Herkese merhabalar, sizce bu RAM yeterli olur mu? Yani bu RAM kullandığım uygulaamlar için normal mi, Günlük uygulamalar ve beş altı tane oyunum... Gönderiyi Göster
A71 one ui 5.1 güncellemesini alacak mıdır? Gönderiyi Göster
Samsung game booster nasıl devre dışı bırakılır? Gönderiyi Göster
Güncelleme geldi mi ? Ben android 10 kullandığım icin bilmiyom Gönderiyi Göster
Merhaba arkadaşlar telefona zedge uygulamasını indiriyorum üstüne tıklıyorum açıldıktan 5 sn sonra geri atıyor.A33 telefonu olanlar deneyebilir mi ? Gönderiyi Göster
Selamın Aleyküm a73 telefonumu hangi ram (4 gb,6 gb,8 gb) de kullanmam gerek hem telefondan iyi performans almak ama telefonuda yormamak adına... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
795 | |
385 | |
276 | |
274 | |
186 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
67 | |
56 | |
48 | |