Bu yazı bu sorunla ilgili ikinci gönderim. Navigasyon için A54'te yandan kaydırma hareketlerini kullanıyorum. Herhangi bir uygulama üzerinde... View Post
Bu yazı bu sorunla ilgili ikinci gönderim. Navigasyon için A54'te yandan kaydırma hareketlerini kullanıyorum. Herhangi bir uygulama üzerinde... View Post
Galaxy storde mobil ödeme ekleme secenegi çıkmıyor nasıl eklenir View Post
İngilterede A53 İçin kararlı sürüm yayınlandı güvenlik güncellemesiyle muhtemelen çok kısa süre içinde elimizde olacak hayırlı olur... View Post
A54 antutu puanı yükseldi mi one ui 6 dan sonra deneyen var mı arklar? View Post
merhaba arkadaşlar samsung a12 127f kullanıyorum 15watt hızlı şarj destekliyor bende telefonun kutusundan çıkan normal sarj aleti var 0 dan 100 2.30... View Post
Samsung a 51 telefonumu orjinal şarj aletiyle şarjdayken 1 saat sonra kablonun yumuşadığını (erimiş gibiydi, jak girişinde yanma yoktu) ve telefonda... View Post
Arkadaşlar a54 5g telefonla görüşme yapınca sesim karşı tarafa 7-8 saniye sonra gidiyor nasıl düzeltilir? Telefon sıfır aldık View Post
Tema park uygulamasından kendim özel tema oluşturdum. Bu kendi oluşturduğumuz temayı yedekleyebiliyor muyuz mesela başka bir telefona geçtim ya da... View Post
Daha 1 senesini doldurmayan a54 model telefonumda ghost screen sorunu meydana geldi garanti kapdamina girermi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
344 | |
277 | |
186 | |
171 | |
141 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |
32 | |