A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşlar ana ekran duvar kağıdı onerebilecek varmı ne koysam güzel durmuyor View Post
Merhaba çok sevdiğim bir geliştiricinin oyunu playstoreda artık güncel değil eski sürüm hatası alıyorum sorum şu appleda olduğu gibi eski android... View Post
One UI 6.1.1 alacak mı yoksa direkt olarak One UI 7'ye mi geçecek? View Post
Android 15 güncellemesi alacak Samsung modelleri! (Güncel - Düzeltme)Galaxy S24 Ultra Galaxy S24+ Galaxy S24 Galaxy S23 Ultra Galaxy... View Post
Samsung Eposta uygulamasının bildirimleri neden gelmiyor kullanan var mı View Post
Çok yavaş açılıyor eskiden anında açılıyordu cihaz a34 View Post
Özelleştirilmiş Panel Ve Duvar Kağıdı👈Ana Ekranda Uygulama Bırakmıyorum Cihaz Isınırsa Ekranda İzlere Neden OluyorEski Cihazlarımda Hep... View Post
Cihazım 6 gb rama sahip. Bu ram plus özelliği otomatik 4 gb seçiliydi aldığımdan beri. Artırmanın yada tamamen kapatmanın bir manası var mı performans... View Post
Galaxy A34 güncelleme ne zaman gelir checkfirm de hala hareketlilik yok View Post
Galaxy store den indirdiğim oyunda satın alım yaparken böyle bir hata alıyorum nedenini bilen var mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
951 | |
795 | |
554 | |
222 | |
213 |