A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Beyler Eylül güncellemesi nie gelmedi daha bilginiz varmı View Post
Renkleri nasıl değiştireceğim detaylı bir form varmı? Varsa yoruma link bırakır mısınız View Post
Arkadaşlar merhaba.samsung uygulamaları bende çok uzun zamandır güncellenmiyor.mağqzada hiç güncelleme göremiyorum.bende mi problem tlf da kapalı bir... View Post
Selam arkadaşlar 1 2 Ay önce a55 a35e ve tab s9 fe ye galaxy ai geliyor diyorlardı o iptalmi edildi yoksa başka biseymi oldu View Post
Nasıl sizce? Bana göre bence iyi durumu ✨️ View Post
Kaynak: Shiftdelete.net Samsung, akıllı telefon dünyasında amiral gemisi modelleriyle olduğu kadar orta sınıf modelleriyle de kendinden söz... View Post
Arkadaşlar a35 satın aldım sıfırdan.Fakat klavyesi yavaş,hızlı hızlı yazamıyorum halbuki onlarca telefon kullandım böyle bir sorun yaşamadım.Aynı... View Post
Bu ne güncellemesidir? View Post
Yeni nesil A serileri hakkında daha fazla bilgiler sızmaya devam ediyor. TheTechOutlook tarafından yapılan bir bilgilendirmeye göre A16, A26, A36 ve... View Post
Samsungwa Hesabı İle İlgili Bir Post Paylaşmıştım Silinmiyor Üyelik Diye Bugün İtibariyle Hesabımı Bloke Ettim Bilgilerimi Değiştirdim Ondan Sonra 3... View Post
User | Likes Count |
---|---|
950 | |
946 | |
829 | |
582 | |
460 |