Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
telefonum galaxy a50, one uı7 güncellemesi gelir mi?? ve kameram cok kotu nasıl adam edicem😭 View Post
Arkadaşlar a54 e onu ui 7 ne zaman gelcen biligisi olan var mı yada başka ülkelerde dağıtılmaya başlandı mı View Post
Samsung a03 adlı cihqzda telefonun dokunmatiği ya birden donuyor yada kendi kendine dokunuyor aç kapat yapınca düzeliyor bu sorunu nasıl çözücem View Post
Arkadaşlar A 35'e One UI7 Bugün Avrupa'da dağıtılmış Türkiye'ye bu hafta yada haftaya gelir mi? View Post
Nokia gibi samsungda bitecek gibi bu gidişle güncelleme konusunda View Post
Arkadaşlar icon quiz ve paint.apk sistem uygulaması mi? Ayrıca telefon a15 ve aod kısayol yaptım demekki var bunu nasıl aktif edebilirim sadece... View Post
Ne zaman gelecek forum valla çok **bleep** View Post
ARKADASLAR GALAXY A35 ONE UI 7 AVRUPA'YA GELDI. A55 VE A54 ICIN BEKLEMEDEYIZ A35 KULLANICILARINA HAYIRLI OLSUN. View Post
One uı 7 güncellemesi yayınlandı. S21 fe 1. Nesil s24 fe vakası malesef View Post
User | Likes Count |
---|---|
1086 | |
751 | |
587 | |
438 | |
409 |
User | Count |
---|---|
20 | |
16 | |
15 | |