Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Samsung Galaxy Grand Core Android 15 almış. 😂😂😂 View Post
Herkese tekrardan merhabalar. Sormak istediğim; 1) A53 5G Telefonuma Samsung Mobile yetkili servisinde fabrika rom yükletmek istiyorum. Fakat yetkili... View Post
Eşim için a55 almayı düşünüyorum sizce alınır mı View Post
2 gün içinde telefon 2 defa kitlenip yeniden başlatma durmuna geçti Daha demin canlı desteğe bağlandım members üstünden tanımlama yapalım bir dedi... View Post
MERHABA, Arkadaşlar böyle güvenli ve hızlı bulduğunuz VPN ' yi içinde barındıran WEB TARAYICI VAR MI??! View Post
Galaxy A15'imin dpi ayarlarıyla oynadım ve varsayılan dpiı unuttum. Eğer dpi ı bilen varsa yazabilir mi? View Post
S serisine yapay zeka için türkçe dil paketi geldi fakat a serisinde samsung klavyede sesli yazma türkçeyi hayla desteklemiyor bunu ne zaman... View Post
A24 cihazımda ekran kaydı için yerleşik bir hizmet bulunmuyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi?. Giriş seviye cihazlarda bile bulunan bu hizmetin... View Post
Güç tasarrufu modunda iyi mi View Post
Subject | Likes |
---|---|
22 | |
21 | |
21 | |
21 | |
20 |