Geekbench ile Antutu3DBench (lite olmayan) direk telefon desteklemiyor. Antutu3DBenchLite ise test başlatılamıyor çöküyor. View Post
Geekbench ile Antutu3DBench (lite olmayan) direk telefon desteklemiyor. Antutu3DBenchLite ise test başlatılamıyor çöküyor. View Post
Telefonu 3 Eylül 2023 de aldım. İlk başlarda batarya performansından pek memnun değildim,youutubede bir çok test de telefon 8-9 saat acik ekran süresi... View Post
Beğenin Daha Fazla Kişi Görsün Brocum.Beyler Rahatsız Ediyorum Ama Yinede Belki Görmeyen Olur Diye 1 Hafta Önce Açtığım Konuyu Bir Daha Açıyorum.Ben... View Post
Telefon numarası değişikliği yapmak istiyorum ama hesaba 2 adımlı doğrulama sayesinde giriş yapamiyorum eski numaramada erişim sağlayamıyorum hesaba... View Post
Hızlı şarj sadece orjinal samsung olunca destekliyor diye biliyorum yani siz iyi bir marka bile olsa 145w bile olsa 18w la şarj edebileceğiz değil... View Post
Burdaki sıralama doğrumu ? Eğer doğruysa amiral gemilerinden sonra güncellemeyi alacak ilk telefon A53 oluyor View Post
Oyun oynarken internet gidiyor ve oyunu kapatınca yeniden geliyor. Her türlü düzeltme yollarını denedim ama olmuyor.Samsung Galaxy A52 View Post
Milletin Klasörü Böyle Benimki Böyle Nasıl Yaparım Bende Sizin Gibi😂😂 View Post
Güncelmiyiz güncellendi View Post
User | Likes Count |
---|---|
344 | |
171 | |
168 | |
164 | |
157 |