A34 5g aldım 1 hafta oldu kamerayı açıyorum üst hoparlörden bip sesi çıkmaya başlıyor geniş açıya alıyorum gidiyor @samsung @samsungyetkilisi... View Post
A34 5g aldım 1 hafta oldu kamerayı açıyorum üst hoparlörden bip sesi çıkmaya başlıyor geniş açıya alıyorum gidiyor @samsung @samsungyetkilisi... View Post
Sizce Bu Ayar Açılmalı mı Açılmamalı mi? Sizde açık mi kapalı mi açıksa neden açık kapalıysa neden kapalı paylaşırsanız sevinirim Adaptif Güç... View Post
SÜREKLİ 120 HZ'DE MOBİL VERİ WİFİ KARIŞIK 1-2 SAAT BLUETOOTH AÇIKTI View Post
Bende Diyorum Niye Kasıyor Android 13 2.4GB Ram Kullanıyor Android 14 Kim Bilir Ne Kadar Kullanır Android 11 E Kadar Düşürsem Sürüm Giriş Segment... View Post
Adrod 13 14 e bin basar iyiki gelmicek diyorum arayuzu gibi View Post
Cihazı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, hiçbir problem yaşamadım . Ama son güncellemeden sonra rehber ara ara kişileri seçip siliyor bu bazen 10 kişi... View Post
3 yillik cihaz nerdeyse batarya degistirsek sure ne kadar artar acaba yuzde 25 kaldi batarya bu sure kullaniminda View Post
1 kez kalibrasyon yaptim 3 yıl sonra ve batarya çok kötü durumda degil View Post
Pil nerdeyse 1000 cycle yapmis ve sağlığı %100 gözüküyor bu nasıl olabilir samsung yetkilisi bile çok şaşırdı View Post
Güncelleme View Post
User | Likes Count |
---|---|
553 | |
384 | |
308 | |
256 | |
230 |
User | Count |
---|---|
70 | |
50 | |