Geliştirici seçenekleri altına bulunan bekleme modundaki uygulamalar ayarında normalde her uygulama için farklı modlar bulunurken (Active ,... View Post
Geliştirici seçenekleri altına bulunan bekleme modundaki uygulamalar ayarında normalde her uygulama için farklı modlar bulunurken (Active ,... View Post
A24 niye hala gelmedi View Post
Arkadaşlar samsungun telefonları mükemmel ekran kalitesi mükemmel güncelleme de sınıf farkı hiç ama hiç iyi değil View Post
Selam arkadaşlar kafama takılan bir soru var samsung 8.5 te neden s serisi ve a 16 da animasyonlar gayet açık ve akıcı da diper modellerde hiç... View Post
Telefonumu Kırdım Ve Babam Bana 20 Bin Tl Gibi Bir Bütçe Sundu Bende Gemini Ye Sordum Genel Olarak Redmi Daha İyi Dedi Ama Bir De Buraya Sorayım... View Post
Modeli tab a9 plus tabletimi one uı 8.5 güncelledikten sonra duvar kagıdının tonu biraz karanlık çözümünü bilen varmı (önceden böyle bişeyle... View Post
60 hz Full Wİ-Fİ Dün itibariyle;Galaxy App Booster Yapıldı.Thermal Guardian Yapıldı.Bugün itibariyle;Memory Guardian Yapıldı.Ve bu süreyi aldım,... View Post
Normalde cihaz dilim komple türkçe View Post
Merhaba, Yukarıda modelini yazmış olduğum tabletime Amazon Türkiye alışveriş sitesi uygulaması ve Yapı Kredi mobil uygulamasını yükleyemiyorum , play... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 631 | |
| 549 | |
| 548 | |
| 477 | |
| 418 |