One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Lan o.c. neden paylasimimi sildiniz..😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 View Post
Nasıl sizce iyimi View Post
%85-%25 90Hz Arkada sürekli çalışan bir antivirüs var. View Post
samsung a32 Almayı düşünüyordum ama Diğer modellere göre daha pahali nedense ve samsung a32 oneui 7 güncellemesi gelirmi geldiyse nasıl yüklenir View Post
Merhaba a35 5g cihazım var YouTube ve Instagram kullanırken ateş gibi oluyor 1.5 aylık cihaz sebebi nedir acaba ? View Post
Arkadaşlar merhabalar A15 kullanıyorum güncelleme gelmeden samsung music uygulamasının simgesi değişti neden böyle birşey oldu bir bilginiz varmı View Post
Galaxy A34 kullanıyorum, 1,5 yılda iki adet orijinal kablo bozuldu. Aynısından tekrar almalı mıyım veya önerdiğiniz bir marka var mı? Type-C'den... View Post
Benim şimdi samsung a15 var ve 15 16k butcem var telefonu satacam oyun için önerebileceğiniz telefon varmi samsungdan çok ağır oyunlar olmayacak pubg... View Post
Samsung music player dışında önerdiğiniz player lar varmı ? Platformlarda olamayan mixler için kullanacağım View Post
Samsung a15 pubg kasıyor 2 ay oldu alalı neden bilgilendirin lütfen 🫠 View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
956 | |
463 | |