Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Gemini vs CopilotSizce ücretsiz versiyonlarının hangisi daha başarılı. View Post
A serilerine yada başka serilere portlanmış galaxy ai özellikli bildiğiniz uygulamalar varmı acaba varsa link atabilirmisiniz. 🙂 View Post
Galaxy A25 5G cihazım var, çoğu telefona WhatsApptaki yazıyor kısmındaki yenilik gelmiş fakat bana gelmedi bunun sebebi ne olabilir, artık yazıyor...... View Post
Merhaba telefonumdam system uygulamasi Mobil services manager diye uygulama kayboldu geri de getiremiyorum ... Ne yapmam lazim? View Post
Her yolu denedim ama asla algılamıyor devamlı tık tık diye bir ses geliyor ve usb takıldı/çıkarıldı uyarısı veriyor bunun çözümü nedir?Telefon modeli... View Post
A52 ye one 7 gelecekmi View Post
Selamın aleyküm merhaba iyi geceler arkadaşlar size bir sorum olacak sizce iPhone telefonlarda yıllardan beridir varolan hali hazırda bulunan pil... View Post
?? View Post
soğuktan mi bilmiyorum ama şarjım 20 idi eve geldiğimde kapanmış açtığımda da 2 idi soğuktan alakası olabilir mi acaba? View Post
Samsung a05s kullanıyorum sormak istedikleriniz varsa cevaplarım View Post
User | Count |
---|---|
28 | |
18 | |
14 | |
14 | |
13 |