A32 kullanıcıları artık güncellemeyi indirebilirler.Telefonum güncellendi 🙂 View Post
A32 kullanıcıları artık güncellemeyi indirebilirler.Telefonum güncellendi 🙂 View Post
Bazen kendi kendine kesilip tekrar bağlanıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? View Post
Neden dolby atmos açamıyorum, en azından oyun için dolby atmos çalışsa ama o da açilmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim View Post
Samsung Galaxy A34 5G Modelini 15 Gün Önce Aldım İlk 1 Hafta Sorunsuz Çalışıyordu Cihaz Mecburen Bir Sıfırlama İşlemi Yapmam Gerekti Ayarlar... View Post
Selamlar A 34 telefonu 33 w orjinal xiaomi şarj cihazı ile şarj edebilirmiyim bir sıkıntı yaparmı acaba View Post
Yardım?? View Post
telefonum galaxy a13 ve instagramı yüklerken böyle bir hata alıyorum aşırı saçma çözümü varmı? View Post
Telefonu resetleyince yada google play store güncellemesi yapınca baştan başlatınca çıkıyor beni çıldırtıyor sanırım telefonu formatlamam... View Post
Android 14 beta indirme turkiyede yok biliyorum ama bunun indirme yolu yokmu başka ? Cihaz A34 View Post
SARI RENK KOYU TURUNCU OLDU YAPAY ZEKA ACIK . GÜNCELLEME ÖNCESİ OLMUYODU GÖKYÜZÜNÜN EN TEPESİNDE DEĞIŞIK ŞEYLER OLMAYA BAŞLADİ GÜNCELLEME... View Post
User | Likes Count |
---|---|
352 | |
169 | |
156 | |
150 | |
143 |