cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by  Anonymous    in  Galaxy A

One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post

Plutonn-video-1705134857582
Posted by      in  Galaxy A

Özelleştirilmiş Panel Ve Duvar Kağıdı👈Ana Ekranda Uygulama Bırakmıyorum Cihaz Isınırsa Ekranda İzlere Neden OluyorEski Cihazlarımda Hep... View Post

Cihazım 6 gb rama sahip. Bu ram plus özelliği otomatik 4 gb seçiliydi aldığımdan beri. Artırmanın yada tamamen kapatmanın bir manası var mı performans... View Post

Galaxy store den indirdiğim oyunda satın alım yaparken böyle bir hata alıyorum nedenini bilen var mı?       View Post

bir klasörü kesip başka bir klasörün içine taşımak istediğim zaman 🔎 arama ikonu artık çıkmıyor model a54 5g View Post

Samsung a34 kamera kalitesi hiç iyi değil zomlayinca dağlıyor a54 denedim daha iyi       View Post

Galaks Tab A9+ tabletim hdmı, VGA bağlantısı sağlamıyor. bağlantılar kısmında 'bu cihaz' a geçiş yapmıyor  View Post

S23 fe ile a54 ğn ekran ebatları aynı ve 6.4 inç. S23 fe için çok güzel kılıflar var alırsam a54e uyar mı? İnternetten bakınca birebir aynı kasayı... View Post

Bixby nasıl kapatılır bir türlü kapatamadım kablolu kulaklık taktigimda kendi kendine şarkı açıyor bixby yüzünden yardımcı olursanız... View Post