Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar bu hafta içi Allah in izniyle a16 4 g den kurtulacam özellikleri neler güzelmi trendyolda baya indirime girmiş almayı planlıyorum hem 5 g... View Post
Merhaba Galaxy a16 4G Modeline One UI 8 Hala gelmedi Güya 16 Ekim için tarih verilmişti. Bilgisi Olan varsa Yazabilirmi Bu modele Yazılım ne zaman... View Post
samsungun güncelleme politikası neden bu kadar sı.k sı.k gecikiyor veya gecikmese bile çok hata çıkıyor? kullanılan işlemcilerden dolayımı? çok... View Post
Uyg girerken kasıyo ve gecikme yapıyor nası cözebilirim View Post
A26 5G modelini kullaniyorum. One UI 8'e guncelledigimden beri acayip su gibi pil akiyor bu surumle genel bir sorun mu acaba? Guc tasarrufunda... View Post
Arkadaşlar bu 1 temmuzda kaldı böyle napcaz View Post
A56 1 haftadır teste girmedi ama kore de teste girdi kasım güncellemesi ne zaman gelecek? View Post
Benim ekranım neden böyle? View Post
One ui8 güncellemesi BAE. Cihazıma geldi View Post
| User | Count |
|---|---|
| 23 | |
| 10 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 6 |