A54 telefonumda samsung pay ve wallet uygulamalarını kullanmak istiyorum (türkiyeye özel olan swallet uygulaması değil) galaxy store da görünmüyor... View Post
A54 telefonumda samsung pay ve wallet uygulamalarını kullanmak istiyorum (türkiyeye özel olan swallet uygulaması değil) galaxy store da görünmüyor... View Post
Arkadaşlar telefonum sürekli bu hatayı vermeye başladı.Eskiden 1 2 ayda verirdi şimdi hergün vermeye başlıyor nedeni nedeni nedir çözümü... View Post
Gpu Watch Açılmıyor Yani Madem Açılmicak Süs Diyemi Eklediniz Arkadaş???Video Yüklenmesi Biraz Uzun Sürebilir Forum Böyle İşte Aga Fabrika Ayarlarına... View Post
Cok uzun zamandır bekliyorum ve hala hic bir tik yok ve kesin bir tarihte yok gercekten cildiriyorum. View Post
Ezan vakti lite nin widgeti View Post
Arkadaşlar uygun fiyatla telefonun kasasını nerede degistebilirim View Post
Arkadaşlar a73 data klasörünü bilgisayar olmadan nasıl açarım deneyen bilen varsa benide bilgilendirsin destek ekibinin bile bu konuda bilgisi yok View Post
Yakın zamanda nesne silgisi kullanmak için Google One üyeliği aldım fakat nesne silgisi özelliği hiçbir fotoğrafta bulamıyorum. Sorun nerede... View Post
Cihazı sıfırladıktan sonra parma izimi kaydedemiyorum . Cihazı yeniden sıfırladım, hard reset attım, verileri sildim yinede düzelmiyor. Nasıl... View Post
User | Likes Count |
---|---|
348 | |
269 | |
185 | |
170 | |
166 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |
33 | |