Kaydırma hareketleri stabil hissettirmiyor tuşlar dezavantajları olsada daha stabil hissettiriyor ve ekranda teklemeye sebep olmuyor bunu yaşayan tek... View Post
Kaydırma hareketleri stabil hissettirmiyor tuşlar dezavantajları olsada daha stabil hissettiriyor ve ekranda teklemeye sebep olmuyor bunu yaşayan tek... View Post
telefonu az kullanma kararı aldım pasif halde iken pil nasıl sizce AOD açık / 120 hz View Post
3 yıldır aktif bir şekilde günlük 7-8 saat kullanıyorum ve pil sağlığı %99. Yani Samsung= Kalite/Uzun ömür View Post
Samsuka pili✌️🥀💀 View Post
A34 kullaniyorum one ui7 güncellemesi geldiğinden beri sarjim olduğu halde sabah uyandığımda telefonumun kapandığını görüyorum bu neden olabilir? View Post
İyi günler arkadaslar a34 gunceleme 8.5 ne zaman gelecek View Post
Type c girişli bir mikrofon aldım, kayıt alabilmek için. Telefona taktığım zaman sadece şarj için kullanıldığını söylüyor. Mikrofonu başlatmama rağmen... View Post
Baklava ne demek? View Post
Blututta mesafe kısaldı neden dün normaldi oraya kadar çekiyordu bugün bağlantıdan atıyor nedendir View Post
Arkadaşlar telefonun sıcaklığını en doğru şekilde gördüğünüz uygulama var mı? Önereceğiniz. Devamlı kullandığınız View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1013 | |
| 802 | |
| 565 | |
| 548 | |
| 522 |
| User | Count |
|---|---|
| 55 | |
| 47 | |
| 34 | |