Google play hizmetlerine girdiğimde güncellemeleri kaldır seçeneği çıkmıyor sizde de böyle mi a35 kullanıyorum View Post
Google play hizmetlerine girdiğimde güncellemeleri kaldır seçeneği çıkmıyor sizde de böyle mi a35 kullanıyorum View Post
Yav siz nasıl test ediyorsunuz bu yazılımı sorunlu bir şekilde nasıl dağıtıyorsunuz anlamıyorum ula güncelleme yaptıktan 3 gün sonra telefon ağırlaştı... View Post
Arkadaş wifi sinyal güçlendirici aldım çinli popular telefon markası x ile başlayan karşı daireden wifi sinyali artırıp iyi çekmedi kutuya koyup iade... View Post
Merhaba arkadaşlar genshin impact oyun oynayan var mı? Yeni indirdim de ama herşey tamamladıktan sonra 40 gb 25 gb yazıyor hangisini seçeceğim? View Post
Şimdi telefonundan Twitter'a giriyorum bazen sayfalar yüklenmiyor internete de problem yok yazımla alakalı mı bu sorun View Post
1 haftadır bir kaç gün aralıklı olarak telefonum sürekli olarak kendini yeniden başlatıyor.Nedeni ne olabilir.Virüs fln mı acaba.A35 5G kullanıyorum View Post
Az önce telefonu %21 den şarja taktım ve %100 doldurdum ama %96 den sonra 2 dk az süre içinde doldu normalde 6 dk filan beklerdim. (Hızlı Şarj Açık... View Post
8.0 ile sarj su gibi akiyor maalesef genel bir sorun diye duydum dogruysa. 8.5 ne zaman yayinlanir resmi olarak? View Post
Cihazım A07 telefon android 16 ya geçtikten sonra oyunlarda hep atma yapmaya başladı hard reset atsam sizce düzelirmi View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 537 | |
| 521 | |
| 475 | |
| 416 |
| User | Count |
|---|---|
| 14 | |
| 9 | |
| 9 | |
| 8 | |