Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Telefon Yüzde 55 Pil İle Geldi Ardından Kurulumu Yaptım Ve Kullandım Derken Yüzde 18'e Kadar Geldim Sonra Yattım Sabah Kalkıp Baktığımda Şarzım... View Post
DYA6'dan DYA7'ye yükseldi View Post
Kilit ekranlarınızı atın da bakalım agalar View Post
Arkadaşlar selamlar merhaba iyi geceler herkese hayırlı cumalar sizlere bir sorum olacak sizce samsung galaxy A54 5G cihazıma ONE UI 7.0 yazılım... View Post
İyi günler annemin telefonu a04s telefon şu anda sadece powerbanktan şarj oluyor normal adaptör ile şarj olmuyor adaptorlerde sıkıntı yok benim... View Post
her defasında bu uygulamda şifre kaydetmeyi sorma diye işaretlememe rağmen her giriş çıkış yaptığımda soruyor. dumaya zorla dedim yine de aynı. ,yeter... View Post
Arkadaşlar Samsung telefonlarda apple'da olduğu gibi pil sağlık durumunu nasıl öğrenebiliriz ? View Post
İlk kez iyi dayandı (twitterde otel yangını ile alakalı şeylere bakıyordum ondan fazla) View Post
Arkadaşlar cihazım Samsung a55 güncel bir telefon ve Facebook uygulamaıda güncel olmasına rağmen böyle ana sayfada gezerken ekran siyah oluyor 1... View Post
Galaxy A55 One uı 7 de kasar mı View Post
User | Likes Count |
---|---|
456 | |
388 | |
354 | |
290 | |
211 |
User | Count |
---|---|
30 | |
16 | |