parmak izi sensörü çalışmıyor kalibrasyon gerekli yazıyor. whatsapp da parmak izi vardı giriş yapamıyorum çözüm önerisi olan var mı? View Post
parmak izi sensörü çalışmıyor kalibrasyon gerekli yazıyor. whatsapp da parmak izi vardı giriş yapamıyorum çözüm önerisi olan var mı? View Post
Alt tuşlarım kayboldu sadece geri çıkma tuşu var diğerlerini nasıl geri getirebilirim View Post
One UI 6 nezman gelecek ve samsung a73 ce de gelecek mi arkadaşlar sürekli nette haber olarak görüyorum View Post
Cihaz A54 alalı 3 ay olduVe az önce galerim otomatikman sıfırlandı. Ne yapmam lazım. View Post
Selamlar ya bu a34 telefonun ne berbat ekranı var anlamadım.beyazlar sarımı başka bişeymi belli değil.her resim her foto illaki az çok sarımtrak... View Post
Neden ve niçin ona göre dikkate alıp indiricem. 1 tap cleaner var şuanda ama pek kullanmıyorum View Post
A50 kullanıyorum a52 almak istiyorum ama ne kadar götürür ısınmasından bataryasi kötü işlemcidinden dolayı ısınmasa a50 oyunlarda yetiyor ısındıktan... View Post
User | Likes Count |
---|---|
347 | |
166 | |
164 | |
161 | |
145 |