Ya dün Galaxy Store ve Telefon uygulaması durduk yere silindi. Uygulamalar kısmında görünüyor fakat hiçbir şekilde ekrana taşıyorum ikisini. Bilgisi... View Post
Ya dün Galaxy Store ve Telefon uygulaması durduk yere silindi. Uygulamalar kısmında görünüyor fakat hiçbir şekilde ekrana taşıyorum ikisini. Bilgisi... View Post
Merhabalar,iphone telefonlarda malumunuz ölçüm uygulaması var.Su terazi,mesafe ölçme gibi işlemler için çok kullanışlı. Play storeda bir iki... View Post
Sizce A34 bataryası başarılı mı? View Post
a33 cihazlarda ekran yanığı olur mu? View Post
Telefon kuş oldu uçacak artık yeni bir özellik gelse dişimi kıracam View Post
A53'e One UI 6 ile birçok özellik eklendi. Camera Assistant vs. ama A73'de neredeyse hiçbiri yok. Hatta üzerine bir de özellik kaldırmışsınız.... View Post
Cihazımın yetkili serviste ekranı değişti ekranda nadiren donmalar olmaya basladi View Post
Günlerdir samsung kullanıcıları vaad edilen güncelleme konusunda sıkıntı yaşıyor bu yazılan yazıları samsung yetkilileri hiç görmüyormu bir açıklama... View Post
Arkadaşlar nedir bu güncelleme merakı? Gerçekten anlamıyorum Samsunga yazıyorsunuz da sizce umrunda mıyız? Sabırlı olun eninde sonunda gelecek.... View Post
En son toplulukta bir gönderide görüp bende mesaj atayım belki bi açıklama alırım dedim yine aynı siteyi atıp duruyorlar çok iyi :d View Post
User | Likes Count |
---|---|
498 | |
302 | |
286 | |
280 | |
229 |
User | Count |
---|---|
55 | |
47 | |
32 | |