Galaxy A31 için vietnamda mart 2023 yaması test edilmeye başlamıştır şimdiden hayırlı olsun Galaxy A31 kullanıcılarına 😊 View Post
Galaxy A31 için vietnamda mart 2023 yaması test edilmeye başlamıştır şimdiden hayırlı olsun Galaxy A31 kullanıcılarına 😊 View Post
A33 OneUI 5.1 View Post
5.1 güncelleyenler memnun mu? Ben daha güncellemedim, burada da net bir şey okuyamadım View Post
Bu Arka plandaki uygulamalar kapanmıyor. Deli gibi şarjımı yiyor acil yardim View Post
Kamera neden bu kadar kötü resim çekiyorum instagrama atmak isteyince kalite düşüyor View Post
Merhaba, dün itibariyle Samsung a34 kullanmaya başladım umarım memnun kalırım :) Bir sorum olacak. Hani parmak izinin yanında bir de pin kodu... View Post
Öncede Paylaşmıştım Grup Paylaşımında Telefon Tepki Vermiyordu Şimdide Telefon Ultra Güçten Çıkınca Bu Hale Geldi Niye Anlamadım.Telefon açık modda... View Post
Arkadaşlar cihazım samsung a52s mesajlara girip gelen mesajın içeriğine girdiğimde en altta beliren siyah bölge bu kısa mesaj yanıtlanamaz bölgesi... View Post
Sorunum cihazımin kendi kendine şarj yiyor misal %56 İken elimden bırakıyorum 3 yada 4 saat sonra %53 lere inmiş Arka planda uygulama yok Wİ-Fİ kapalı... View Post
Merhaba arkadaşlar samsung shop da A53 12.499 TL fiyat iyi ama A51 satmak için 2.500 TL veriyorlar üstüne de 10.000 TL eklemem gerekiyor sizce A53... View Post
User | Likes Count |
---|---|
691 | |
427 | |
267 | |
218 | |
212 |
User | Count |
---|---|
83 | |
39 | |
32 | |