Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhaba arkadaşlar şöyle bir kılıf almak istiyorum sizce nasıl? View Post
Bugün Galaxy A35 cihazını aldım aldığımda şarjım 52 di ve telefonun kurulumunu vs yaptım yaklaşık 2 - 2.30 saat civarı ekran süresi aldım şarjım çok... View Post
Samsung pil ömrün %90'a düşmüş değiştirmeniz gerekiyor dedi ama ekran sürem hala ilk günkü gibi bu nasıl oluyor. Bir de Nisan ayında pil... View Post
Bu durumu nasıl düzelteceğim? Sürekli açık. Daha önce yoktu. View Post
Video a34 5 g ile çekilmiş ve Vn editörde renk atılmıştır. View Post
hayırlı geceler cihazım samsung galaksi a12 bilgisayar dan güncelleme oluyor muş yapan varmi View Post
One ui 7 Beta Ne Zaman Yayınlanacak a55e View Post
Arkadaşlar A34'de günlük internet kullanım takibi yapabileceğim uygulama vs var mı? Yani günlük kullandığım internet detayı, hangi uygulama hangi... View Post
Albüme eklenen fotoğraflar galeriden kaldırılabiliyor mu? Yani albümde gözüksün ama galeride gözükmesin. View Post
Arkadaşlar telefon gün içinde kendi kendine reset atıyor bazen 2 kere bazen 3 değişiyor bataryada bi sıkıntı yok başına gelen varmı acaba... View Post
User | Likes Count |
---|---|
824 | |
719 | |
429 | |
409 | |
279 |