Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Gemini'yi uyandırmak için bi kısa yol var mı? YouTubeda bişeyler izlerken yanlışlıkla uyandırıyorum bazen ama bulamadım bi tuş filan mi var View Post
A24 one ui 7 sürümü paylaşıldı. View Post
Merhabalar arkadaşlar forumda sürekli görüyordum Instagram litre kullananlar cidden daha mı fazla ekran süresi kullanıyor diye. Sonra test ettim şarj... View Post
Mobil veri ağırlıklı View Post
1- şarkı dinlerken ses bazen cızırtı yapıyor aniden2- animasyon hareketleri çoğu zaman 60hz düşüyor3- bazen ana ekran kilitleniyor donuyor... View Post
Animasyonlarda seri hareketler yapınca ekran yenileme hızı düşüyor gibi hissettiriyor sizde öyle mi? View Post
Merhaba İnternette CSC (Country Specific Code) değişimi için XDA developers gibi forumlarda samfw gibi araçlar tavsiye ediliyor ancak sundukları... View Post
A 35 telefonuma nihayet güncelleme geldi View Post
Yeni güncellemede kamera ayarlarına pozlama ayarı eklenmemiş bilginize 😀 View Post
Selam arkadaşlar OneUI7 sonunda tabletime geldi ancak erken geldi şaşırdım açıkçası size de geldi mi acaba? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1133 | |
935 | |
637 | |
591 | |
575 |
User | Count |
---|---|
24 | |
17 | |
17 | |