Arkadaşlar telefonu sıfırladım Google play sistem güncellemesi de yaptım önceden 1 Kasım Dı şimdi 1 mayıs oldu bilen birisi varsa yardımcı... View Post
Arkadaşlar telefonu sıfırladım Google play sistem güncellemesi de yaptım önceden 1 Kasım Dı şimdi 1 mayıs oldu bilen birisi varsa yardımcı... View Post
Samsung Türkiye Ekibi uyuyor herhalde bugün dağıtıma başlanması gereken güncellemeyi hala test aşamasında cidden samsung bu telefona önem... View Post
Arkadaşlar birlik olalım ve samsung koreye mail gönderelim türkiye yazılım ekibine çekidüzen versin yani artık beklemekten sıkıldık türkiye ekibinin... View Post
Böyle bir POS açmak istedim . View Post
ANDROİD 14'Ü ARTIK GEÇTİM GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ HALEN AĞUSTOS AYINA AİT HANİ 3 AYDA BİR GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ TIKIR TIKIR GELİCEKTİ NERDE VERİLEN... View Post
Selam arladaşlar az önce bildirim paneliyle oynarken **bleep** ettim nfc özelliği çalışmıyor android 13 de çalışıyordu hiçbir sıkıntı yoktu 14 le... View Post
Arkadaşlar telefonumun şarjı 55 iken 2saat boyunca şarjı düşmedi bende restart atıyım dedim yeniden başlatınca şarjı 62 oldu lütfen yardım edin yeni... View Post
arkadaşlar güvenli klasör şifremi unuttum samsung hesabım baglı degil smart tutor veya canlı destek yardımcı oluyor mu bu konuda mesai saatleri... View Post
User | Likes Count |
---|---|
483 | |
294 | |
280 | |
224 | |
222 |
User | Count |
---|---|
50 | |
50 | |
32 | |