120 hz ve sürekli bu parlaklık seviyesindeydi konum kapalı koyu mod açık.Arkaplanda herhangi bir uygulama açık değildi.Test amaçlı yaptım.%98-%22... View Post
120 hz ve sürekli bu parlaklık seviyesindeydi konum kapalı koyu mod açık.Arkaplanda herhangi bir uygulama açık değildi.Test amaçlı yaptım.%98-%22... View Post
Galaxy A53 Avrupa cihazları için One UI 6 güncellemesi bildiğiniz üzere birkaç gün önce yayımlanmıştı. Asya cihazları için olan güncellemenin dağıtımı... View Post
Gta defintive edition 14 aralıkta play storeye gelecek hangi samsung telefonlar oynayabilecek bilginiz var mı? View Post
Hello i use Galaxy A52 and Galaxy Buds 2 pro. But when i listen music and playing video, usually i get data losses. When i moved the phone a bit i... View Post
Samsung a51 telefonum 5 g destekliyormu. View Post
Android 14 ile gelmesini umuyorum türkçe dil desteğinı o kadar söz verdiler halen getirmediler View Post
Telefonumu dün gece UI 6.0 a güncelledim. Güncellemeden sonra forumda yazılan sorunların hiç biriyle (ekran yanması, tel görüşmelerinde mic ve ses... View Post
telefonun şarjı çabuk doluyor ve bitiyor neden böyle oluyor View Post
ekimden kasıma kasımdan aralığa aralıktan da ocağa ertelenirse çok komik olmaz mıydı 🤡 View Post
A70 Güvenlik Güncellemesi Almaya Devam Edicek Mi 2022'den beri Güncelleme almamış görünüyor ama View Post
User | Likes Count |
---|---|
351 | |
276 | |
182 | |
170 | |
168 |
User | Count |
---|---|
50 | |
45 | |
31 | |