Samsung Galaxy A55 kullanıyorum telefonumun yazılım güncellemesi son sürümde fakat instagramım baya eski sürümde kaldı uygulamayı her sil yükle... View Post
Samsung Galaxy A55 kullanıyorum telefonumun yazılım güncellemesi son sürümde fakat instagramım baya eski sürümde kaldı uygulamayı her sil yükle... View Post
A57 5G'nin 12 GB Ram ile gelebileceği söyleniyor 12 ram artık A serisinde de gelir mi? ( yurtdışında A55 ve A56 serilerinde 12 GB Ram seçeneği... View Post
Nası bir skor yüksek mi düşük mü? View Post
Acaba One UI 8.5'te pil performansı nasıl olur? View Post
A55 güncelleme kontrol et yazısı çok altta kalıyor yön tuşları altında nasıl düzenlenebilir. View Post
Sansung a06 da beta nasıl açarım mesela INE Uİ 8.5 beta çıktı nasıl alabilirim fikti olan yazsın! View Post
2 hafta önce telefonu güncelledim 2 haftadır oyunlardan veya oyunlarda kasma başladı CİHAZ=SAMSUNG A15 View Post
Nihayet S24'ün çağın gerisinde kamerasından ve düşük pil performansından kurtuldum. Fişek gibi A56 ile yola devam edeceğim. Arayüzde ne donma... View Post
Ben yeni alternatif bir çözüm arıyorum o yüzden bunu oluşturdum Samsung Galaxy a34 5G Android 16 View Post
Dostlar selamlar, cihazım a36 5G 256 gb 8+8 bir rama sahip. Snapdragon işlemci mevcut. Pubg gibi yüksek bir performans isteyen oyunda telefon jet... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 518 | |
| 514 | |
| 416 | |
| 335 |
| User | Count |
|---|---|
| 11 | |
| 9 | |
| 8 | |
| 8 | |