Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Oyun oynarken bildirim geliyor ve fps 30a falan düşüyor çözümü varmıdır? View Post
Samsung a06 süreklilik ekran varmı View Post
Bi arkadaşım telefon alacak. İkinci el A34 9000'e bulmuş, A34 iki yıl kullanılmış bu arada. Bi de 11000'e sıfır A17 5G var. Kararsız kalmış,... View Post
Şifremi unuttum View Post
Normalde Kamera veya mikrofon açık olduğu zaman sağ köşede yeşil nokta olur ama arka planda hiçbir erişim olmamasına rağmen yeşil simge var mikrofon... View Post
One Uİ8 sonrası buds2 sürekli kesilip duruyor bağlanmaya çalışıyor sürekli kesiliyor bağlanıyor bu one ui 8 den sonra bir trk bende mi olmaya başladı... View Post
Samsung, Galaxy A24 için Android 16 tabanlı One UI 8 arayüz güncellemesini belirttiği tarihte veremedi ve tam 1 ay geciktirdi. View Post
Samsung klavye sade, güzel, düzenlemesi çok iyi ama sürekli donma yaşıyor, bunun bir çaresi yok mu arkadaşlar View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 438 | |
| 348 | |
| 338 | |
| 331 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 9 | |
| 6 | |
| 5 |