?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Yeter artık! Lütfen şu telefona düzgün bir güncelleme gelsin. Son güncellemeyi yaptığımıza pişman olduk. Daha ne kadar buna dayanmak zorundayız.... View Post
Benim telefonda (a54) wifi internet olmadan bagli diyor wifida sorun yok diger cihazlsrs baglanti sagliyor ama benim telefonum baglanmiyor View Post
A 73 kullanıyorum.şebeke sorunu yaşıyorum.telefonumla hiç bir yerde sağlıkı bir iletişim sağlayamıyorum.çekmiyor.bir görüşmeyi tamalayana kadar sesin... View Post
arkadaslar kuzenim telefonunu sarja takti cikardi boyle oldu ne yapmali View Post
Merhabalar samsung galaxy s54 5g telefonumda birkaç gündür vidyo ve ses uyuşmazlığı var. Ayrıntılı olarak galerimde veya başka uygulamalarda... View Post
Sizce nasıl öneriniz var mı View Post
Arkadaşlar A15 in hoparlör lerin den cızırtı patırtı geliyor uygun fiyatlı telefon oldu için olabilirmi yoksa çözüm varmı View Post
Samsung a24 Kullanıyorum bugün one ul 7 güncellemesi geldi ve güncelledim yapay zeka özelliğini nasil kullana bilirim yardımcı olur... View Post
Sizce View Post
Herkese merhaba kilit ekranımda Now Bar içeriği gizliyor ben böyle bişey istemiyorum her zaman görünsün istiyorum telefonun kilidini yüz tanımayla... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2599 | |
1031 | |
1022 | |
682 | |
681 |
User | Count |
---|---|
97 | |
66 | |
46 | |