Kasi Ajeeb Bat hai 06 ma Update agi Hai lkn Jo A16 market ma Itna Sale hova uski Abi tak nahi i Vry Well View Post
Kasi Ajeeb Bat hai 06 ma Update agi Hai lkn Jo A16 market ma Itna Sale hova uski Abi tak nahi i Vry Well View Post
samsung A06 ka new update a **bleep** hai 16 mubarak ho ek sal me 2 update mili A06 me chalo sab bhai ja k update kr lo bhot maza ka update a hai ab View Post
A series ma dex ko kese access kar sakty hai or pc ma kia setting krni parti ha jis sa dex pc Ma chalta ha ? View Post
Battery drain in a06:1) one ui 6: 1-2 day2) one ui 7: 1 day3) one ui 8: less than a dayGreat improvement 💯💨Samsung teri maa ki... View Post
One ui 8 aya ha kiya View Post
Hi everyone, anyone when will Samsung a26 5G update will rollout. I have experience some minor bugs. Camera should be improve with software... View Post
Finally the new Samsung Galaxy A07 the budget phone got One UI 8 update. Do update and enjoy. View Post
Heat ho raha hai bahot normal use pe aur kisi k pass yeh issue aa raha hai kia View Post
Hi guys!As we all knows that one ui 8 update has been released in Pakistan for galaxy a06 and we can download and install it.So, those guys, who... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 15 | |
| 11 | |
| 10 | |
| 9 | |
| 9 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 82 | |
| 47 | |
| 27 | |