cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

arkadaşlar galaxy a70 6/128 kullanıyorum

(Topic created on: 12-21-2020 08:47 AM)
508 Views
keremdoganselimoglu
Active Level 3
Options
Galaxy A

Daha çok oyun oynarken parlaklık kısılıyor ben en son parlaklikta kullanamiyorum parlaklığım sonda olmasına rağmen son performansi olmuyor ADAPTIF PARLAKLIK DEĞİL #galaxya70

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba keremdoganselimoglu,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

16 Comments
Gadaffi
Active Level 4
Galaxy A
evet benimkinde de sağ tarafta mavi bise yanip gidiyor
Galaxy A
oyunlarda onceden game booster parlaklığı kısiyordu aç kapa yapip düzeltiyordum ama simdi oda olmuyor parlaklik kısılıyor kalıyor öyle
0 Likes
Gadaffi
Active Level 4
Galaxy A
gameboosyer kullanma
0 Likes
Galaxy A
uygulamalar ile ilgili bi sıkıntı değil telefona 1.5gblik bi yazılım guncellemesi geldi ondan sonra oldu
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Adaptif parlaklık 🔆 açık ise o kontrol ediyor parlaklığı ortam parlaklığını izliyor ona uygun parlaklık yapıyor mavi ışık ise game launcher senkronizasyon ile ilgili ısınma vb olayları kontrol altında tutmak için
Galaxy A
yok o değil
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Sadece oyunlar ile ilgili ise game launcher ayarları ile ilgilidir
Galaxy A
ayarlar ile ilgili bi sıkıntı yok
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Aynı cihazı kullanıyoruz bende oyun oynarken bazen ekran siyaha yakın kararıyor düz şekilde ekran yukarı bakacak şekilde yapınca normal bir aydınlık ekran oluyor ve bu adaptif parlaklık 🔆 ile ilgili