Resolved! Solved

Original topic:

android kurulumu bildirim sorunu

(Topic created on: 05-01-2020 05:09 PM)
4542 Views
fayık
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Galaxy a30s format attım (fabrika ayarları sıfırlama ) 2 gün oncede android 10 a yükselmişti. Neyse formattan sonra play store ve galaxy den uygulamarı mobil veri ile  güncelledim. Fakat bildirim ekrana "andorid kurulumu ,uygulama güncellemeleri hazır,  devam etmek için kablosuz ağa bağlanin " bildirim uyarısı çıktı ve gitmiyor. Mobil veri ile devam et seçeneği yok! Yeniden başlat yaptım yine gitmiyor.  Play storede ayarlardan mobil veri ile güncelle 'yi seçtim yine gitmiyor.  Wi-fi m yok , ne olacak parazit gibi benle yaşayacak sanırım 😅

image

image

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba fayık,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
A34-5G
Expert Level 1
Galaxy A
bu tur şeyler wi-fi ile isini halleder mecbur wi-fi bulman gerek
0 Likes
fayık
Beginner Level 2
Galaxy A
çok saçma bir durum mobil veri seçeneğide olmalı duy beni ey samsung , samsung a da bildirdim konuyu
0 Likes
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
sen nasıl mobil veriyle indiremiyosunki ben her seferinde mobil veri kullnıyorumm bağlantı yani ağ ayarlarını sıfırla
0 Likes
fayık
Beginner Level 2
Galaxy A
play store ve galaxy den uygulamarı mobil veri ile  zaten güncelledim. Fakat bildirim ekrana "andorid kurulumu ,uygulama güncellemeleri hazır,  devam etmek için kablosuz ağa bağlanin " bildirim uyarısı çıktı ve gitmiyor. Mobil veri ile devam et seçeneği yok! ekran fotosundaki gibi kaldı gitmiyor silinmiyor, mobil veri seçeneği yok. format atma dahil tüm sıfırlama işlemlerini yaptım olmuyor.
0 Likes
MUSTAFASEZER
Active Level 8
Galaxy A
yakınında telefonun da internet olan birinin hostpost yani internet paylaşması mümkünse onun internetinine bağlanım sorunu çözebilirsin hayırlı ramazanlar
0 Likes
fayık
Beginner Level 2
Galaxy A
hayırlı ramazanlar
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba fayık,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes