cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a8 plus acill yardim

(Topic created on: 12-15-2020 05:34 PM)
1157 Views
ben006
Expert Level 5
Options
Galaxy A

3 yilik tel ilkez basima geldi  andorid 9 0 muzik dinlerken Da yeni  telefon asıri kasma sonra dondu telefon 5 dk bekledim ekran giti  arayuzu olan One Ui yanit vermiyor dedi  kapat bastim yeniden acilsin diye o da giti tel ekran karardi guc tusa basiyom acilmiyor ses acma basiyom tepki yok ses kisma ile guc tusuna bastim ayarlarina giriyim onlarda cikmadi karsima ekran gelmiyor du sarj taktim simge de cikmiyor du cikardim zara vermeyim durduk yere bekledim 10 dk kendisini yeniden baslati peki neden oldu 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
ses kısma ve güç tuşuna 7 saniye basili tutun(Galaxy A8 plus açilis ekrani gelene kadar)
Eğer düzelmez ise Samsung Yetkili servisine başvurunuz.

View solution in context

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu sadece sizin cihazınız ile alakalı bir sorun değil genelde Samsung marka cihazlar zorunlu olmadıkça kendini yeniden başlatmaz ciddi kasma ve donma yaşanırsa cihaz bir süre kendini bekleme ye alıyor ondan sonra yeniden başlatılıyor gayet doğal bir senaryo ama kullandığınız uygulamalara dikkat edin arkw planda çalışmasın.
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
3 yil dir kulaniyom sıķı sekilde bek cok uygulama acik kqlir ufak kasma olmaz ti onu diyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kullandığınız cihazların da belirli bi ömrü vardır efendim herşey bir yere kadardır arka planda uygulama açık olarak bırakmayınız.
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
ses kısma ve güç tuşuna 7 saniye basili tutun(Galaxy A8 plus açilis ekrani gelene kadar)
Eğer düzelmez ise Samsung Yetkili servisine başvurunuz.