cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a70 sorunları

(Topic created on: 12-26-2020 11:43 PM)
293 Views
feda96
Beginner Level 4
Options
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar
1 yıldan uzun bir süredir a70 modelini kullanıyorum.
Bu aralar çok fazla problemle karşılaşıyorum daha önce hiç servis işlemi görmedi dışardan sıvı teması olmadı güncellemeler yüklü. 
1.Sorun: Telefon görüşmesi yaparken bir anda görüşmeyi kapatması. Sensör kaynaklı değil hoparlörle görüşüyorken kapatıyor. 
2.Sorun: Durup dururken ekran donması hiç bir işlem yapılamıyor sadece ses aç/kapa tuşundan reset işlemi yapılabiliyor.
3.Sorun: Wifi ye bağlanma sorunu bağlanmak için menüye tekrar girip çıkmam gerekiyor.

Bu sorunlar yazılımsal mı yoksa donanımsal mı ne yapmam gerekiyor sizce.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba feda96,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
3 Comments
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy A
Benim diğer cihazım a70. Ama batarya haricinde hiçbir sıkıntısı yok
feda96
Beginner Level 4
Galaxy A
benimde batarya ile ilgili hiçbir problemim yok
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba feda96,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes