cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a70 Tamamlanan guncelemeler deydi Gerimi çektiler???

(Topic created on: 04-16-2020 05:46 PM)
Alpago34
Active Level 3
Options
Galaxy A

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alpago34,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Güncelleme, daha iyi bir Samsung hizmeti alabilmeniz için durdurulmuş olup en kısa sürede tekrar yayınlanacaktır. Güncelleme tarihi için lütfen guncelmiyiz.com adresini takip etmeye devam edin.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
L4st
Active Level 10
Galaxy A
evet çok hata vardiye böle bişey yapmışlar ama android 10'a güncellediysen geri alınmıyor.
Alpago34
Active Level 3
Galaxy A
Aynen O hataları yaşayan Birincisi de bendim Ne olacak şimdik .
0 Likes
melihakiin07
Active Level 8
Galaxy A
Bekleyeceksin diğer güncellemeyi.
MUSTAFASEZER
Active Level 8
Galaxy A
merhabalar bazı kullanıcılarda yazılımda düzeltilemeyecek durumlar olduğu için teknık servise cihazlarını gönderiyor isterseniz sizde yollayabilirsiniz
melihakiin07
Active Level 8
Galaxy A
Yanlış bilgi vermeyelim.Telefonu kapanıp acılmayanlar için o.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
guncelmiyiz.com 'da A70 için Güncel Sürüm Pie (Android 9) olarak görünüyor. Ne yazık ki sınıfta kaldı Samsung.
Alpago34
Active Level 3
Galaxy A
Arkadaşlar Benim telefonda sadece Kasma ve şarj sorunum var He birde oyunda ısınma ..
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alpago34,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Güncelleme, daha iyi bir Samsung hizmeti alabilmeniz için durdurulmuş olup en kısa sürede tekrar yayınlanacaktır. Güncelleme tarihi için lütfen guncelmiyiz.com adresini takip etmeye devam edin.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes