cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a54 pürüzsüz hareket çok pürüzlü

(Topic created on: 08-10-2023 09:46 PM)
905 Views
Avcı_S24Ultra
Active Level 9
Options
Galaxy A
Bunu A52de de gördüm A54te de gördüm bi çok samsung telefonunda özellikle prta ve alt segmentte bu sorun var ama samsung'un umrunda değil. en düşük xiaomi telefonunda bile yok bu.. samsung ise hiç umursamıyor.
Son videoda özellikle son harekette aşağı inerken takılıp tekrar devam etmesine bakın bu sürekli oluyır ekran kaydı açınca azalıyor. Samsung bunu problem olarak algılamıyor sanırım servise falam ylnlendi yazılım atıldı ama twlefon aynı..

Resolved!
Galaxy A
yazdı..
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy A
Adam samsung fan boyu hiçbir sorun görmüyor hiçbir zaman djdndkdodpd
Galaxy A
aga samsung alacaksan amiral gemisi alacaksın bunu anlafım
Heyyee
Active Level 7
Galaxy A
Bence bu durumun pürüzsüzlükle alakası yok. Mesela youtube nin ön belleğini temizleyip tekrar girin daha fazla takılacaktır. Tlf görüntüleri videoları ön belleğe alırken takılıyor. Bunun İnternet hızıyla alakası var bence
Galaxy A
sürekli oluyor deneyince sadece 5 dklığına düzwliyor devam ediyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bişey sorucam siz de böyle şeyler var da neden hiçbiri ben de yok böyle bir sorun Bile yok nasip olabiliyor benimkisi gıcır gıcır akıcı ve donma da yok ben de siz sıfırlayın bide öyle deneyin tavsiyem
Galaxy A
denedim.. 120 hzde mi kullandınız? bi de telefonu bormal satıcıdan mı alsınız yoksa kurumsal bi yerden mi ufs farkı varmış
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben kurumsal kendi samsung mağazasından aldım daha güvenilir eğer ki normal satıcıdan alırsanız eğer bir yeri veya birşeyi helalükarda bozuk çıkma ihtimali olabiliyor ondan dolayı ben normal satıcıları pek güvenmiyorum açıkçası ama yine de herkes bildiği şekilde yapsın
Galaxy A
bu arada telefon her yerde böyle olmuyor özellikle twitter ve youtube'da bu yaşanıyor. sıfırladım yazılım da attım ama aynı
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy A
S serisi kullanıyorum aynı durum var yine